Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourzending
Persoonlijke service
Niet goed? Geld terug binnen 3 werkdagen

Bolzonella

Hoe herken je een echt Bolzonella 1934 overhemd?

Een Bolzonella 1934 is niet zomaar een overhemd. Als u een Bolzonella kledingstuk heeft gekocht of overweegt te kopen, besluit u om iets unieks te dragen. Deze overhemden zijn producten met het hoogste vakmanschap, waarvan de meeste details nog steeds met de hand worden verzorgd en gesneden, in het kielzog van de beste Italiaanse kleermakerstraditie.

Het is niet alleen een kwestie van het gebruik van bijzonder deskundige werknemers of stoffen van uitstekende kwaliteit: het Bolzonella 1934 overhemd kan worden herkend aan zijn details die spreken over een kledingstuk dat is ontworpen en ontwikkeld om nagenoeg perfect te zijn.

Zachtheid, weerstand, nauwkeurigheid van de afwerking: elk van deze overhemden wil een tweede huid zijn, een trouwe bondgenoot op elk belangrijk moment van uw leven, van de belangrijkste zakelijke bijeenkomsten tot de tijd die u aan uw favoriete hobby's besteedt.

Let bij een echt Bolzonella overhemd op de volgende details:
De knopen; vervaardigd van het beste parelmoer.
Zoek vooral het madeliefje, het symbool van de Bolzonella signatuur

De kraag; zonder plooien en zachte lijnen. Zacht voor de nek, maar zonder een perfecte esthetische uitstraling te verliezen.

De manchetten; perfect ergonomisch dankzij een bijzondere vorm die vrije beweegbaarheid mogelijk maakt. Manchetknopen die net iets lager zijn gepositioneerd om informeel gebruik mogelijk te maken.

De driehoek; een versterkingsdriehoek aan de zijkant van het hemd, niet alleen een versterkende funktie maar esthetisch detail dat opvalt.

Het rugstuk; deze is hoger gepositioneerd om het figuur slanker te maken en de schouders te verbreden. Passend bij elke outfit.

Speciaal knoopsgat; geen zorgen meer over je (zonne)bril. Een decoratief element met een functionele bedoeling, het aanhaken van de brillenpoot op de borst ipv hangend aan de knoopjes of borstzak.

Stiksels; een kwaliteitsoverhemd is te herkennen aan de stiksels. Het duurt langer en vergt ambachtelijke kennis, maar een dubbel stiknaad geeft een sterker en eleganter eindresultaat.

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf 49,95
Gratis retourzending
Persoonlijke service
Niet goed? Geld terug binnen 3 werkdagen