Pierre Balmain SS16 nu verkrijgbaar bij Intenso Fashion te Rotterdam

Pierre Balmain jeans SS16

 

Pierre Balmain is nu verkrijgbaar bij Intenso Fashion te Rotterdam. De nieuwe lente- en zomercollectie, waaronder shirtjes en jeans liggen nu in de winkel.

Balmain is hedendaags één van ‘s Werelds toonaangevende merken in het huidige modebeeld. De samenwerking met zweedse modegigant H&M heeft het merk kunnen lanceren bij een gehele nieuwe doelgroep. Door de introductie van de tweede lijn genaamd Pierre Balmain wordt er een doelgroep bereikt die ook een deel willen uitmaken van de lifestyle die met Balmain geassocieerd worden. Intenso Fashion biedt klanten de mogelijkheid om onderscheidend te zijn door unieke kledingstukken en accessoires in een beperkte oplage aan te bieden.

Onder leiding van creative director Olivier Rousteing heeft Pierre Balmain zoals vanzelfsprekend weer een uitmuntende collectie neergezet. De kledingstukken doen je vaak laten denken aan het Rock ‘N Roll tijdperk en hebben details die naar de motorsport refereert. Door de perfecte fitting mag men zich sexy voelen zonder dat het stoere imago verloren gaat. De sierende kenmerken van Pierre Balmain sluiten naadloos aan op het aanbod van Intenso Fashion.

Pierre Balmain is de tweede lijn van het modehuis Balmain. Deze lijn is betaalbaar zonder dat de kwaliteit, afwerking en het uiterlijk van de kledingstukken er onder lijden. Intenso Fashion te Rotterdam is één van de weinige verkooppunten in Rotterdam die de collectie van Pierre Balmain in de winkel heeft staan.

Kom gerust langs om kennis te maken met de nieuwe wintercollectie van Pierre Balmain bij Intenso Fashion te Rotterdam. Volg ons daarnaast op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties.