Les Hommes SS16 nu verkrijgbaar bij Intenso Fashion te Rotterdam

Les Hommes preview SS16

 

Les Hommes is nu verkrijgbaar bij Intenso Fashion te Rotterdam. Intenso Fashion te Rotterdam biedt verschillende sweaters, jeans en t-shirts aan in diverse kleuren en uitvoeringen.

Les Hommes is nieuw toegevoegd aan het assortiment en is tevens exclusief verkrijgbaar bij Intenso Fashion in heel Rotterdam. Les Hommes is een nieuwe Belgisch merk dat tot stand is gekomen door een samenwerking van vrienden en ontwerpers Bart Vandebosch en Tom Notte. Beide heren studeerden samen aan de Antwerpse Modeacademie en hebben in 2002 het merk Les Hommes opgericht. Les Hommes is op en top fashion en speelt in op de huidige trends van elegante streetwear.

Les Hommes staat voor exclusieve en unieke kledingstukken die van hoge kwaliteit zijn. Modieuze ontwerpen worden gecombineerd met een fijne pasvorm en een sublieme afwerking. De unieke kledingstukken zullen exclusief in beperkte boutiques verkocht worden waaronder Intenso Fashion te Rotterdam. Beide ontwerpers brengen met diverse technische en unieke prints een nieuwe lijn in de streetwear- en het casualwear segment.

Exclusiviteit is een eigenschap die de kledingstukken meekrijgen van Les Hommes, zodoende is Les Hommes een kwalitatieve toevoeging aan het al bestaande merkenaanbod van Intenso Fashion te Rotterdam. De norm van exclusiviteit, finesse kwaliteit en kleding die het modebeeld van nu en morgen vertegenwoordig die Intenso Fashion aanhoudt komt geheel overeen met de waarden van het merk Les Hommes.

Kom langs bij Intenso Fashion gevestigd in Rotterdam voor een unieke aanbod qua merken waaronder Les Hommes. Papito Anwar de manager is ook altijd aanwezig voor passend advies. Intenso Fashion op instagram om op de hoogte te blijven van acties, de nieuwe producten en exclusieve sneakpeaks van de nieuwe collecties.